Bascov.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Bascov

Pagina in care spui si gasesti totul despre Bascov
Pagina in care spui si gasesti totul despre Bascov

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Bascov - Arges, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Bascov - Arges, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Bascov vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bascov - Arges

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Bascov

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Bascov, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Bascov - Arges, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Bascov, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Bascov, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Bascov - Arges, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Bascov, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Bascov - Arges, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Bascov, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BascovPagina in care spui si gasesti totul despre Bascov

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bascov - Arges!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bascov - Arges!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bascov - ArgesIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bascov - Arges

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Bascov - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Bascov - Arges isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Bascov - Arges. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
BascovIntra acum!

Poze din Bascov

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

BIBNoDXl

Printre participanți se vor număra și meșteri polpraui din municipiul Roman, care se vor alătura unor nume care transmit meșteșugul de ceeteva generații. Aceștia seent Irina Lazăr și Luigi Pellegrini (Roman), Valerică Aaniței (Ion Creangă) la standul de icoane și pictură naivă, Doina Solomon și Petruța Bliderișanu (Roman) la standul de podoabe și bijuterii , zici dumneata, colegaaaa Hai, să ne ierte Dumnezeu dar, cu tot respectul pentru Dna. Bliderisanu, de pildă (am exemplificat cu acest nume deoarece stiu ce anume prezintă, lucruri altfel minunate, dar să nu-i băgăm pe toti een oala mesterilor si a mestesugurilor, derutăm cetitorul si nu se cade !!!), ce mestesug transmite si de ceete generatii anume, poate să mă lămurească cineva !? Puneti oamenii een situatii delicate, fără voia lor, ce mama zmăuluuuuui, hai să nu-ncurcăm itele La mai mare